• Λύκειο (κατεύθυνση: Ανθρωπιστική - Θετική - Οικονομίας - Πληροφορικής)oefe
  • ΕΠΑΛ
  • Γυμνάσιο
  • Τμήματα Αποφοίτων
  • Εξετάσεις Ομογενών
  • Πρόγραμμα High-pre (ολοκληρωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας για το γυμνάσιο, για μαθητές ΣΤ' δημοτικού)
  • ΑΕΙ-ΤΕΙ

Μήνυμα της διεύθυνσης

   Καλως ηλθατε!

   Στη σημερινή εποχή της ταχύτατης διάδοσης της πληροφορίας και της ραγδαίας τεχνολογικής εξέλιξης, η εκπαιδευτική διαδικασία εν γένει οπισθέλκει. Οι απαρχαιωμένες μέθοδοι διδασκαλίας που κατά κόρον εφαρμόζονται από τα κέντρα εκπαιδεύσεως δεν κατάφεραν να συμβαδίσουν με τα αυξημένα μαθησιακά ερεθίσματα των σημερινών νέων.  Αυτό ήταν και η αφορμή για την δημιουργία του φροντιστηρίου μας. Στόχος μας είναι ο συγκερασμός των νέων επιτυχημένων μεθόδων διδασκαλίας με τις παλαιές ώστε να επιτύχουμε την βέλτιστη δυνατή εκπαιδευτική διαδικασία που θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα κατά την διαδικασία των υποχρεωτικών αξιολογήσεων που οδηγούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

     Για την επίτευξη όλων των παραπάνω:

-  διατηρούμε Ομοιογενείς – Ολιγομελείς ομάδες μαθητών για όλες τις τάξεις,

- συνεργαζόμαστε με έμπειρους και αυστηρά επιλεγμένους καθηγητές όλων των ειδικοτήτων και Συμβούλους – Ψυχολόγους με στόχο την έγκυρη ενημέρωση και καθοδήγηση των γονέων, των εκπαιδευτικών αλλά κυρίως των ίδιων των παιδιών σε θέματα που τους απασχολούν,

- πραγματοποιούμε τακτικές ενημερώσεις γονέων από τους διδάσκοντες καθηγητές για να έχουν ενεργότατη συμμετοχή στον κοινό μας στόχο,

- κατασκευάσαμε τους χώρους διδασκαλίας σε συνεργασία με Ειδικό τεχνικό γραφείο, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη διάθεση αλλά και η ενεργοποίηση της προσοχής των μαθητών.

  Πιστεύουμε ακράδαντα οτι ο ρόλος του φροντιστηρίου μας είναι πολυδιάστατος. Δεν στοχεύουμε μόνο στην επιτυχία των μαθητών κατά την διαδικασία των σχολικών εξετάσεων αλλά και στην ορθή διαμόρφωση της ταυτότητας τους, πράξη που θα τους προσφέρει χρήσιμα εφόδια κατά την έξοδό τους από την εφηβεία.


Υπεύθυνος σπουδών:
Κουκαρούδης Αλέξανδρος

Ακολουθήστε μας

facebook twitter

Επικοινωνία

Οστρόβου 4 K.Τούμπα, Θεσσαλονίκη

2315 520700

6937873787

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.