• Λύκειο (κατεύθυνση: Ανθρωπιστική - Θετική - Οικονομίας - Πληροφορικής)oefe
  • ΕΠΑΛ
  • Γυμνάσιο
  • Τμήματα Αποφοίτων
  • Εξετάσεις Ομογενών
  • Πρόγραμμα High-pre (ολοκληρωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας για το γυμνάσιο, για μαθητές ΣΤ' δημοτικού)
  • ΑΕΙ-ΤΕΙ

Εκπαιδευτική Φιλοσοφία

   Η διδασκαλία εκτός από κύριο λειτούργημα της κοινωνίας μας είναι και μια επιστήμη. Έχει συγκεκριμένη μεθοδολογία, ρυθμιστικούς κανόνες και στοχοθεσία. Αυτά εφαρμόσαμε και στην δική μας εκπαιδευτική διαδικασία.

- Έχοντας ως οδηγό την εμπειρία πολλών ειδών μαθητικών τάξεων θεωρήσαμε ότι ο αριθμός των μαθητών κάθε τμήματος πρέπει να είναι μεταβλητός αναλόγως του εκπαιδευτικού αντικειμένου. Εν γένει διατηρούμε τμήματα 5 – 9 ατόμων τα οποία σχηματίζονται με βάση τις επιδόσεις αλλά και τους στόχους των μαθητών. Έτσι μέσα από την άμιλλα και τη δυναμική της τάξης, ο καθένας επωφελείται και από τις γνώσεις των άλλων.

- Για κάθε μαθητή διατηρείται ατομικό portfolio το οποίο παρακολουθείται συνεχώς. Παράλληλα οι γονείς μένουν διαρκώς ενήμεροι για την επίδοση των παιδιών τους καθώς οι υπεύθυνοι μαθημάτων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση, παρακολουθούν διαρκώς την πρόοδο του κάθε μαθητή, την επίδοσή του στα διαγωνίσματα και στο σχολείο.

- Επαναληπτικά Τρίωρα Διαγωνίσματα εκτός ωρών διδασκαλίας, σε όλη τη διάρκεια του έτους.

- Ιδιαίτερα Μαθήματα: Παρέχεται η δυνατότητα του ιδιαίτερου μαθήματος με τους καθηγητές του Φροντιστηρίου μας.

- Έντυπο Υλικό Φροντιστηρίου: Τα βοηθητικά σώματα σημειώσεων διατίθενται δωρεάν στους μαθητές του Φροντιστηρίου μας.

- Χρήση νέων τεχνολογιών: Καινοτομούμε χρησιμοποιώντας στη διδασκαλία τον διαδραστικό πίνακα εκμεταλλευόμενοι όλες τις δυνατότητες που παρέχουν oι νέες εκπαιδευτικές διαδικασίες ξεπερνώντας την πεπαλαιωμένη και εν πολλοίς στείρα διδασκαλία τύπου διαλέξεως.

Ακολουθήστε μας

facebook twitter

Επικοινωνία

Οστρόβου 4 K.Τούμπα, Θεσσαλονίκη

2315 520700

6937873787

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.